Duurdere wijnglazen leveren minimaal 15% meer marge op.

Werken jullie al met mooie kristallen wijnglazen waar subtiel het logo is ingegraveerd? Speciale glazen voor de witte en rode wijnen?

Jullie gasten komen naar de horeca niet alleen voor de fantastische keuken of omdat ze honger hebben. Gasten bezoeken de horeca voor de totaalbeleving. Het mooi ingerichte restaurant of cafe. De verzorgde en gezellige bediening, de nette tafel, mooi servies en een fijn glas om uit te drinken.

6 glazen uit een fles wijn is de standaardmaat in de horeca. Dit is waar de gast voor betaald. Hoewel we gasten niet 1,5 flesje speciaalbier serveren zien we dit bij wijn regelmatig voorkomen. Schenken uit de losse pols, je schenkt de marge weg.

Als de onderkant van het logo de schenkmaat van 6 glazen uit een fles aangeeft, schenk je nooit meer mis. Elk glas wijn wat je hierdoor meer uit een fles schenkt levert met gemak € 3,50 extra omzet op.

Tel alle flessen maar eens die de glasbak in gaan en reken uit je winst.

WeLoveWine